הקרח היבש משמש לקירור מזון, כאשר תכונת ההמראה (סובלימציה) מעניקה לו יתרון, משום שאין צורך לטרוח על סילוק הנוזל.
בנוסף, לקרח היבש יש שימושים תעשייתיים רבים נוספים כמו:
קרח יבש מצריך אמצעי זהירות מיוחדים. הוא דומה במראהו לקרח שנוצר ממים, אך הוא הרבה יותר קר. הטמפרטורה של הקרח היבש הינה Cº78.5- ולכן השימוש מותר אך ורק על פי הוראות הבטיחות.
יש להרחיק את הקרח היבש מילדים!
צפיפות - 1.562 גר' לסמ"ק.
משקל מולקולרי – 44 גר' לגרם-מול.
נקודת רתיחה (סובלימציה) - 78.5ºC-
נקודת היתוך - 78.5ºC- ב-1 אטמ'
חברתנו מייצרת ומשווקת את הקרח היבש בצורה של פתיתים וסלייסים/בלוקים בקטרים ובגדלים שונים.
פתיתים מגודל של 1.7 מ"מ עד 16 מ"מ.
סלייסים / בלוקים – לפי דרישת הלקוח.
לצורך אחסון ושינוע הפתיתים והסלילים, חברתנו מספקת ארגזים מבודדים ייעודיים בגדלים שונים.